Home

, Complex Dacia Sud - Mamaia   ro | en

Rezervare On Line


Termeni si conditii

Site-ul www.dacia-sud.ro este un site comercial, proprietate a SC GRANO PANE SRL, care permite rezervarea de camere in cadrul hotelului Dacia Sud*** din statiunea Mamaia, proprietate a SC GRANO PANE SRL cu sediul in stațiunea Mamaia, județul Constanța, RO 4582548, J13/6024/1992Funi.
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii turistice de pe site-ul www.dacia-sud.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

1. Continutul site-ului
Permisiunea de utilizare a site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:
a) Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale;
b) Continutul site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;
c) Acesta respecta in tot, cu titlu permanent Regulamentul.
Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SC GRANO PANE SRL, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

3. Modalitatea de rezervare
Pentru rezervare unei camera în cadrul hotelului Dacia Sud din stațiunea Mamaia completați formularul sau contactați serviciul rezervări prin telefon: 0241 83 18 12, 0241 83 18 72, 0241 83 18 73, Fax : 0241.83 18 11 sau E-mail: rezervari@dacia-sud.ro
Utilizatorul nu poate considera confirmată o rezervare decât după ce a primit confirmarea prin fax și/sau e-mail din partea departamentului de rezervări al hotelului:
a. În cazul plății cu carte de credit, după verificarea automată a cardului, reținerea primei nopți de cazare și primirea de către client a confirmarii rezervării.
b. În cazul alegerii ca modalitate de plată prin cont bancar, rezervarea se consideră garantată în momentul în care turistul transmite dovada efectuării plății prin fax sau e-mail (scanat), cu cel puțin 24 ore înainte de data rezervării.
4. Anulări/neprezentări
a. Neprezentare sau rezervare neonorată reprezintă rezervarea confirmată și neanulată în urma căreia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilită. În acest caz clientului i se reține contravaloarea primei nopți de cazare.
b. Anularea unei rezervari se poate face fără penalități cu 72 de ore înainte de data intrării în hotel.
c. Anularea unei rezervari efectuată în mai puțin de 24 de ore, înainte de data de intrare în hotel, atrage după sine o penalitate echivalentă cu prima noapte de cazare.
5. Tarife
Tarifele afișate în site sunt tarife de cazare pe cameră pe noapte, includ TVA și mic dejun. Tarifele pot fi modificate în orice moment. Majorarile de tarife nu afectează rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervările confirmate.
6. Plati / garantii.
Plata serviciilor turistice rezervate se poate face prin carte de credit sau prin plata facturii proformă emisă de SC GRANO PANE SRL.

7. Calitatea serviciilor
Obligatiile SC GRANO PANE SRL se rezumă la efectuarea rezervării, respectarea tarifelor și efectuarea prestației. Reclamațiile legate de calitatea serviciilor hoteliere prestate se fac la hotel, în cursul aceleași zile, reclamațiile ulterioare nefiind luate în considerare. Utilizatorii au de asemenea posibitatea să-și exprime opinia in paginile site-ului.
SC GRANO PANE SRL afișează clasificarea hotelurilor făcută de autorități (numărul de stele), precum și o descriere a hotelului cu poze și informații. Toate aceste informații sunt cu titlu exemplificativ.

8. Datele cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. GRANO PANE SRL , cu sediul in Constanta, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.
Pentru vizualizarea informatiilor puse la dispozitie pe website-ul www.dacia-sud.ro nu este necesara oferirea datelor persoanelor, insa pentru utilizarea serviciilor de rezervari online, abonare Newsletter si contactare sunt necesare anumite date ale persoanelor.
Pentru evitarea utilizarii fara drept a datelor persoanelor, SC GRANO PANE SRL utilizeaza proceduri interne si tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate din website-ul www.dacia-sud.ro. Site-ul nostru poate contine legaturi spre alte pagini de web, in afara controlului nostru. Daca accesati aceste linkuri veti accesa pagini de web ce pot avea politici de confidentialitate diferite de cele ale SC GRANO PANE SRL  
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat. 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: SC GRANO PANE SRL 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC GRANO PANE SRL, Hotel Dacia Sud, stațiunea Mamaia, cod postal 900001 sau prin e-mail: office@dacia-sud.ro
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Nota (*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. 

9. Litigii.
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor turistice), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Conditiile de utilizare' de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC GRANO PANE SRL sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC GRANO PANE SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
10. Dispozitii finale. Odata cu cumpararea serviciilor turistice si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SC GRANO PANE SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.dacia-sud.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. SC GRANO PANE SRL, si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.dacia-sud.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Restaurant Hotel Dacia Sud

Un restaurant pentru intreaga familie!

Restaurant Dacia Sud Mamaia

Restaurantul Dacia Sud este o locatie selecta prin diversitate, intimitate, ambianta si rafinament. Restaurantul are o capacitate de 300 de locuri, dintre care 200 in salonul dotat cu aer conditionat si 100 pe terasa acoperita, aflata la 10 metri de plaja

CITESTE TOT

Hotelul Dacia Sud Mamaia

Pentru ca iti place marea, iti place Dacia Sud!

Restaurant Dacia Sud Mamaia

Amplasat in partea sudica a statiunii Mamaia, la intrarea dinspre Constanta, Complex Hotelier Dacia Sud este locatia perfecta pentru o vacanta de neuitat la malul marii sau pentru o intalnire de afaceri incununata de succes.

CITESTE TOT

Parteneri

Noblesse Ballroom

Meniuri rafinate pregatite cu maiestrie intr-un singur cuvant: Noblesse!

Noblesse Ballroom

Restaurantul Vraja Marii

Este un loc unic prin diversitate, intimitate si rafinament.

Noblesse Ballroom

Hotel Belona

dispune de 70 de camere, fiecare dotata cu frigider, telefon si TV cu cablu.

Noblesse Ballroom
Hotel Dacia Sud Mamaia

HOTEL DACIA SUD
HOTELURI MAMAIA

Visa / Master Card