Home

, Complex Dacia Sud - Mamaia   ro | en

Rezervare On Line


Facilitati Hotel Dacia Sud

Servicii Hotel Dacia Sud

Dacia Sud Hotel Mamaia este o locatie in care facilitatile si serviciile sunt concepute si oferite pentru a multumi fiecare oaspete care ne trece pragul. Vacanta dumneavoastra incepe din momentul in care dumneavoastra ati pasit in hotelul nostru! Tot ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de soare, de briza si de valurile marii.
Pentru confortul, siguranta si linistea dumneavoastra, hotelul nostru va ofera urmatoarele facilitati:

  • Lift ultramodern;
  • Parcare proprie platita, pazita;
  • Internet WI-FI in camere;
  • Bar si restaursant;
  • Spalatorie si curatatorie;
  • Seif;
  • Acces pentru persoanele cu dizabilitati.

Cei care doresc sa-si petreaca in mod activ timpul pot merge, dupa plaja, la sala de fitness a hotelului. Aceasta este dotata cu aparatura moderna, verificata si securizata pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un bun antrenament fizic chiar si in vacanta.

Pentru ca si in vacanta imaginea dumneavoastra este foarte importanta, Dacia Sud Hotel Mamaia va pune la dispozitie un salon de masaj, sauna si un salon de infrumusetare, unde va garantam ca beneficiati de servicii profesioniste.

Hotelul dispune si de un bar cu o capacitate de 80 de locuri. Acesta este locul ideal in care puteti petrece o seara linistita alaturi de prieteni sau parteneri de afaceri, savurand o gama larga de bauturi alcoolice, non-alcoolice si cocktailuri preparate de barmani priceputi. Clipele de relaxare va vor fi accentuate de noul d├ęcor al barului, reamenajat total in urma procesului de modernizare a intregului hotel.

Dacia Sud Hotel Mamaia sprijina si afacerile de succes. De aceea, va punem la dispozitie o sala de conferinte moderna cu o capacitate de 130 de locuri, dotata cu retroproiector, flipchart si ecran de proiectie. Salonul beneficiaza de un aranjament flexibil, astfel incat se pot organiza atat conferinte cat si training-uri sau focus grupuri.

Pentru confortul si linistea dumneavoastra, hotelul nostru are parcare pazita, spalatorie-curatatorie, seif si schimba valutar, centrala proprie si acces special pentru persoanele cu dizabilitati. Pentru a comunica mai usor cu partenerii de afaceri, dar si cu rudele, beneficiati gratuit de intern wireless in tot hotelul. La inceputul anului 2013, ca urmare a procesului de modernizare, hotelul a fost dotat cu un lift ultra-modern, pentru a facilita accesul turistilor catre camere.

Restaurant Hotel Dacia Sud

Un restaurant pentru intreaga familie!

Restaurant Dacia Sud Mamaia

Restaurantul Dacia Sud este o locatie selecta prin diversitate, intimitate, ambianta si rafinament. Restaurantul are o capacitate de 300 de locuri, dintre care 200 in salonul dotat cu aer conditionat si 100 pe terasa acoperita, aflata la 10 metri de plaja

CITESTE TOT

Hotelul Dacia Sud Mamaia

Pentru ca iti place marea, iti place Dacia Sud!

Restaurant Dacia Sud Mamaia

Amplasat in partea sudica a statiunii Mamaia, la intrarea dinspre Constanta, Complex Hotelier Dacia Sud este locatia perfecta pentru o vacanta de neuitat la malul marii sau pentru o intalnire de afaceri incununata de succes.

CITESTE TOT

Parteneri

Noblesse Ballroom

Meniuri rafinate pregatite cu maiestrie intr-un singur cuvant: Noblesse!

Noblesse Ballroom

Restaurantul Vraja Marii

Este un loc unic prin diversitate, intimitate si rafinament.

Noblesse Ballroom

Hotel Belona

dispune de 70 de camere, fiecare dotata cu frigider, telefon si TV cu cablu.

Noblesse Ballroom
Hotel Dacia Sud Mamaia

HOTEL DACIA SUD
HOTELURI MAMAIA

Visa / Master Card